Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pogácsa diétásan

B-Eat Yourself - www.dietas-webshop.hu
2018. 12. 03. 19:54:17
Pogácsa diétásan Pesztós-spenótos füstöltpogácsa (gluténmentes, szénhidrátszegény) 

Hozzávalók (30 db mini pogácsához):
90 g túró ( érzékenyeknek túró helyettesítő)
30 g pesto
negyed zacskó spenót (2-3 maroknyi)
1 gerezd fokhagyma
1 mini vöröshagyma
60 g Szafi reform szökkentett szénhidrát tartalmú liszt
2 ek.lenmagliszt
1 tojás
90 g víz
só,bors ízlés szerint
1/2 kk.almaecet
35 g reszelt füstölt sajt ( érzékenyeknek növényi sajt)

Kenéshez/szóráshoz:
kókuszolaj
lenmag
reszelt sajt

Elkészítés: 
A spenótot megmossuk a hagymákat összevágjuk, a már felhevített serpenyőben a pesto hozzáadásával összeforgatjuk, sózzuk-borsozzuk, úgy 5-10 percig pároljuk. 
A többi alapanyagot összekeverjük egy tálban, majd a spenótos tofut is hozzáadva összegyúrjuk.  10 percet pihentetjük
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. 
A tésztánkat kinyújtjuk, majd szaggató segítségével (én feles poharat használtam, hogy ilyen pici legyen) kiszaggatjuk a kis pogácsáink. 
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket, majd a kókuszolajjal megkent pogácsák tetejére lenmagot, illetve reszelt sajtot szórunk.
35 perc alatt készre sütjük.
 

Keresés