Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Elállási jog

Elállási Jog Tájékoztató

E szerződéstől Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni.

Az elállási határidő azon naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Amennyiben Ön elállási jogával kíván élni, úgy elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatni köteles (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél segítségével) az alábbi címre :

 

Levelezési cím: 1041 Budapest Deák Ferenc u. 87. (8/25)

Elektronikus elérhetőség: beatyourself.6@gmail.com

Telefonos elérhetőség: +36 30 337 2286

 

Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Az elállás joghatásai

 

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja (pl utánvételes fizetés helyett banki átutalás); e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.
 

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

 

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletében foglaltak érvényesek.

 

http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK14030.pdf

Felhívnánk az Ügyfél szíves figyelmét a 14. 29 paragrafus d, és e pontjára:

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

 

d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

 

Tehát élelmiszerek, étrend kiegészítők elállási jogával csak bontatlan csomagolásban, lejárati időn belül van mód elállni.

 

A webáruházunk kínálata nem minősül konkrét ajánlattételnek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Diétás alapanyag keresés